Skip to content
ນັກສຶກສາທີ່ຖຶກຄັດເລືອກເຂົ້າຮຽນໃຫມ່ ສົກປີ 2020-2022 ມີລາຍຊື່ດັ່ງນີ້:
- ສາຂາ ການປຸງແຕ່ງຫານ ແລະ ອາຫານ (ຊັ້ນກາງ 9+3)
- ສາຂາ ສ້ອມແປງທົ່ວໄປ (ຊັ້ນກາງ 9+3)
- ສາຂາ ຊ່າງກໍ່ສ້າງ (ຊັ້ນກາງ 9+3)
- ສາຂາ ຕັດຍິບ (ຊັ້ນກາງ 9+3)
- ສາຂາປູກຝັງ (ຊັ້ນກາງ 9+3)
- ສາຂາ ລ້ຽງສັດ (ຊັ້ນກາງ 9+3)
- ສາຂາ ໄຟ້າເຕັກນິກ (ຊັ້ນກາງ 9+3)
- ສາຂາ ການປຸງແຕ່ງອາຫານ ແລະ ບໍລິການເຄື່ອງດື່ມ (ຊັ້ນກາງ 12+2)
- ສາຂາ ສ້ອມແປງທົ່ວໄປ (ຊັ້ນກາງ 12+2)
- ສາຂາ ຊ່າງໄມ້ (ຊັ້ນກາງ 12+2)
- ສາຂາຕັດຍິບ (ຊັ້ນກາງ 12+2)
- ສາຂາ ການປະມົງ (ຊັ້ນສູງ 12+3)
- ສາຂາ ປູຝັງ (ຊັ້ນສູງ 12+3)
- ສາຂາລ້ຽງສັດ (ຊັ້ນສູງ 12+3)
- ສາຂາ ເຄຫາສະຖານ (ຊັ້ນສູງ 12+3)
- ລາຍຊື່ທັງຫມົດ
- ສາຂາ ໄອທີ (ຊັ້ນສູງ 12+3)
- ສາຂາ ຄອມພິວເຕີທຸລະກິດ (ຊັ້ນສູງ 12+3)
- ສາຂາ ທ່ອງທ່ຽວ (ຊັ້ນສູງ 12+3)
- ສາຂາ ການຕະຫຼາດ (ຊັ້ນສູງ 12+3)
- ສາຂາ ການບັນຊີ (ຊັ້ນສູງ 12+3)
- ສາຂາ ລົດຍົນ (ຊັ້ນສູງ 12+3)
- ສາຂາ ໄຟຟ້າ ເຕັກນິກ (ຊັ້ນສູງ 12+3)
- ສາຂາ ໄຟຟ້າເຄື່ອງເຢັນ (ຊັ້ນກາງ 12+2)
- ລາຍຊື່ທັງໝົດ